Menu

Volei: S-au stabilit seriile în campionatele pentru juniori cadeți, sperante și minivolei

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Volei-Miovei-4.jpg

 

 

 

 

 

În voleiul juvenil românesc, sezonul 2019-2020 va debuta oficial în luna octombrie. Între timp, Federația Română de Volei a anunțat componența seriilor și regulamentul de desfășurare pentru noua ediție de campionat.

În Divizia Junioare, Mioveniul va fi reprezentat de fetele de la CS Dacia Mioveni 2012, care vor evolua în Seria E, alături CNNT Craiova, CNMB Râmnicu Vâlcea, CSS Slatina, LPS Viitorul Pitești și CSS Târgu Jiu.

În Divizia Cadeți, Mioveniul va fi reprezentat de fetele de la CS Dacia Mioveni 2012, care vor evolua în Seria D, alături CSS Târgoviște, CTF Mihai I București, LPS Viitorul Pitești, LPS și Mircea Eliade București.
Conform regulamentului, se califică pentru faza semifinală echipele clasate pe primele 3 locuri.

În Divizia Speranțe, Mioveniul va fi reprezentat de fetele de la CS Dacia Mioveni 2012, care vor evolua în Seria F, alături de LPS Viitorul Pitești, ACS Extrem Pitești și CSS Târgoviște.

În Divizia Minivolei, Mioveniul va fi reprezentat de fetele de la CS Dacia Mioveni 2012, care vor evolua în Seria F, alături de ACS Extrem Pitești, CS Mușcel, ACS Volei Craiova și CSS Târgul Jiu.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK