Menu

Au început lucrările de asfaltare a drumului județean 704 H, Băiculești – Curtea de Argeș

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Asfaltare-DJ-Arges.jpeg

 

 

 

 

 

Regia Județeană de Drumuri Argeș continuă lucrările de modernizare a drumului județean 704H, Merișani - Băiculești – Curtea de Argeș. Astfel, zilele acestea a fost turnat primul strat de asfalt pe acest tronson de drum, ce are o lungime de aproximativ 5 km. DJ 704H este varianta cea mai scurtă ce face legătura dintre comuna Băiculești și municipiul Curtea de Argeș.

“Suntem în faza de turnare a primului strat de mixtură asfaltică pe lungimea de un kilometru, urmând ca de săptămâna viitoare să începem pregătirea stratului suport din balast și piatră spartă pentru restul drumului. Obiectivul de investiții este finanțat de Consiliul Județean Argeș. Sunt alocate sumele pentru întreaga lucrare” , spune Alina Nicolau, director general Regia Județeană de Drumuri Argeș.

„Așa cum am promis, au început lucrările de asfaltare a drumului județean 704 H, Băiculești – Curtea de Argeș. Suntem într-o ușoară întârziere din cauza faptului că a plouat foarte mult, dar se recuperează și pot spune că ne apropiem de respectarea graficului astfel încât până la sfârșitul anului să putem finaliza și acest proiect” , a declarat Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș.

În comuna Băiculești, în actualul mandat, Consiliul Județean Argeș a mai asfaltat un drum județean ce traversează localitatea. Este vorba de DJ 704E.

 

Regia Județeană de Drumuri are în desfășurare, în această perioadă, și alte lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene: se execută reparații asfaltice pe drumurile județene Piscani – Domnești – Nucșoara, Teiu – Buta, Trivale, Cocu – Cotmeana.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK