Menu

4 hoți prinși în flagrant, pe Transfăgărășan, încercând să fure dintr-o mașină. Culmea, proprietarii dormeau în ea!

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie.jpg

 

 

 

 

 

Azi-noapte, în timp ce se aflau în patrulare, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au depistat în flagrant delict patru persoane de etnie rromă în timp ce încercau să sustragă bunuri dintr-un autoturism cu numere de Franța, parcat pe marginea DN 7C – Transfăgărășan, la km 90. Culmea, proprietarii dormeau în mașină, însă nici ei nu au simțit nimic, până la venirea polițiștilor și nici hoții nu i-au văzut.
Imediat, i-au somat după care i-au încătușat. Erau doi minori din comuna Merișani și doi tineri – unul de 18 ani, tot din Merișani și altul de 23, din Băiculești.
La controlul corporal și al mașinii cu care erau, polițiștii au găsit niște documente ale unor persoane de naționalitate cehă. Pe lângă documentele de stare civilă, au mai găsit și carduri bancare, bani și produse cosmetice.
Cu ocazia cercetărilor, a reieșit că toate bunurile găsite – în valoare de aproximativ 1000 de euro – erau furate dintr-o altă mașină, parcată pe același drum, însă la km 106. Proprietarii cehi dormeau în cort, puțin mai departe, dar nici aceștia nu auziseră nimic în timp ce le era spart autoturismul.
Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri, urmând ca după verificări să fie dispuse măsuri legale.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK