Menu

O argeșeancă are nevoie de sânge! Haideți să o ajutăm!

 

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Transfuzie-sange.jpg

 

 

 

 

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, cere ajutor tuturor celor care doresc să facă un bine:

“Lansez un apel către toți cei care citiți acest mesaj, indiferent dacă sunt din Mioveni, sau din alte localități ale județului. Pe fondul lipsei acute de sânge din Centrele de Transfuzie, familia unuia dintre colegii noștri din cadrul societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni se află într-o situație extrem de dificilă, în cazul de față lupta dintre viață și moarte ducându-se zi de zi. Deși a fost programată pentru un transplant de ficat încă din luna decembrie a anului trecut, operația vitală pentru pacient a fost amânată de mai multe ori din cauza stocului insuficient de sânge, grupa B3, RH Negativ.

Situația este critică și din acest motiv, rog orice persoană disponibilă să meargă la Centru de Transfuzie Sanguină Pitești, sau din orice altă localitate și să doneze pentru pacienta LICĂ MÂNDRA.

Se caută grupa de sânge B3, RH Negativ, însă orice donație de sânge, indiferent de grupă, reprezintă un ajutor la fel de important pentru această persoană, doar specificați numele beneficiarului!”, precizează primarul Ion Georgescu.

 

foto descriptiv; sursă RFI.ro

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN