Menu

Un argeșean a furat din gospodăria părinților săi. Partener i-a fost un hoț de meserie

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-arest.jpg

 

 

 

 

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și au reținut un bărbat de 39 de ani din Priboieni.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 25 spre 26 iunie a.c., într-o gospădărie din comuna Beleți-Negrești, bărbatul reținut, împreună cu  fiul persoanei vătămate (în vârstă de 25 de ani) ar fi pătruns prin efracție într-o anexă a locuinței, de unde ar fi sustras unelte în valoare de 3.000 de lei (drujbă, motocositoare etc). Proprietarii erau plecați de mai multe zile de acasă, și se pare că toată ”afacerea” a fost pusă la cale chiar de fiul lor, care știa acest amănunt. Tot el îl contactase și pe partenerul său, despre care știa că era hoț de meserie, el fiind eliberat din penitenciar de vreo 2 ani, unde executase o pedeapsă tot pentru acest gen de fapte.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului de 39 de ani, unde au găsit bunurile furate. Totodată au descoperit și faptul că avea o instalație improvizată prin care consuma energie electrică neînregistrată.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK