Menu

UPDATE. O întâmplare CUMPLITĂ, pe o șosea din Argeș. În urma unei șicanări în trafic, bunul samaritean a intrat în comă. Agresorii, în arest

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Catalin-Plaiasu.jpg

 

 

 

 UPDATE 1 IULIE

Din nefericire, azi noapte, în jurul orei 1, Cătălin Plăiașu a decedat. 

 

 ______________

 UPDATE 27 iunie, ora 12.25:

Referitor la acest caz, în urmă cu puțin timp, Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, a postat următorul mesaj pe pagina personală de Facebook:

”Cu privire la incidentul relatat mai jos- cei doi agresori au fost arestați pentru o perioada de 30 de zile. In cauza au fost identificați martori, însă, daca cineva dintre dvs a fost prezent sau a auzit o relatare a cuiva care a fost prezent la fata locului, organele de urmărire penală va roagă sa luați legătura cu Politia municipiului Pitesti- BIC sau cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitesti. Orice relatare in plus duce la stabilirea cu exactitate a stării de fapt si contribuie la tragerea la răspundere a celor vinovati. Va mulțumim! Pls share!”.

 ___________ 

 

Știrea inițială:

 

Politiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, împreună cu politiștii Secției de Poliție Rurală Bascov au identificat autorii unei agresiuni petrecută în trafic, ieri, 24 iunie, pe raza comunei Merișani.

Iată ce s-a întâmplat:

Ieri, în jurul orei 15.30, doi tineri, pe sensul spre Curtea de Argeș (pe DN7C), un autoturism BMW, în care se aflau doi tineri de 22 și respectiv 24 de ani, ambii din Merișani, și cu altă mașină, condusă de un tânăr de 25 de ani, au început să se șicaneze în trafic.

La un moment dat, un al treilea autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, din Curtea de Argeș (Cătălin Plăiașu) a ajuns între cele două mașini și, nu peste mult timp, BMW-ul, care era prima mașină, a oprit brusc în drum și a blocat trecerea celorlalte două.

Tinerii din BMW au sărit să-l bată pe cel de 25 de ani. În acel moment, argeșeanul de 48 de ani a încercat să intervină, să liniștească spiritele. Gestul său, însă, l-a costat scump. A primit câțiva pumni, de la cei doi din BMW, s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de asfalt.

Tânărul de 25 de ani s-a încuiat în mașină și a sunat la 112, iar agresorii au fugit de la locul faptei.

În același timp, prin zonă s-a întâmplat să treacă o ambulanță, care l-a luat pe bărbatul din Curtea de Argeș, bunul samaritean, și l-a transportat la Spitalul de Urgență Pitești.

Din nefericire, starea acestuia este foarte gravă, el având grave leziuni la cap. A suferit o intervenție chirurgicală (un drenaj), însă pronosticul medicilor este foarte rezervat, el fiind în comă de gradul IV. Familia ar vrea să-l transfere la București, dar nu se știe dacă va fi posibil, dată fiind starea gravă în care se află.

Cei doi agresori s-au ascuns, inițial, de oamenii legii, dar, în cele din urmă, aseară, s-au prezentat la Poliție.

Inițial, a fost luată măsura reținerii lor pentru 24 de ore, după care Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK