Menu

Senatorul ALDE, Ion POPA: ”Nu putem pune batista pe țambalul abuzurilor care au afectat viețile a mii de români”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Iani-Popa-alde.jpg

 

 

 

 

 

„Votul exprimat de Parlament astăzi nu reprezintă nicio surpriză. Actuala majoritate PSD – ALDE este solidă și funcțională, iar acest lucru a fost azi încă o dată confirmat. Rezultatul moțiunii era unul pe care cu toții îl știam. Opoziția nu a depus această moțiune având siguranța susținerii sale de către Parlament, ci a folosit-o doar ca un joc politic, un element de imagine. Pentru USR, devine tot mai clar de ce au susținut un asemenea demers: problemele legate de finanțarea campaniei electorale. Încă o dată, oamenii imaculați de la USR sunt prinși cu ilegalități în campanie. Ce scuză vor mai invoca acum, după ce și în 2016 au fost constatate nereguli în finanțarea campaniei?

Este foarte ușor să critici guvernarea, însă e foarte greu să vii cu propuneri concrete pentru România, pentru români. A trecut aproape o lună de la alegerile în care au invocat votul românilor, însă nu mai merge să considere că ne bagă pumnul în gură și că nu mai vorbim despre problemele reale ale românilor.

De o lună de zile ni se spune să nu mai amintim de abuzuri, să nu mai vorbim despre situația românilor umiliți de diverse personaje și instituții. Nu putem să nu vorbim despre abuzurile care s-au petrecut, așa cum vrea dl.Iohannis, cum vor cei de la PNL și USR. Nu putem pune batista pe țambalul abuzurilor care au afectat viețile a mii de români prin niște dictate ale președintelui și ale prietenilor săi. Nu vorbim de politicieni, vorbim de oamenii cărora li s-au făcut procese în civil și așteaptă cu anii să le fie rezolvate, vorbim de cei care trebuie să plătească zeci de milioane pentru a scăpa de dosare. Vorbim de antreprenorii români, de cei care au fost victime frecvente ale unor instituții de forță al căror scop a fost acela de a-i elimina de pe piață. Românii abuzați au dreptul la apărare și la o voce care să-i reprezinte.

Moțiunea de cenzură a arătat superficialitatea cu care opoziția tratează subiecte importante pentru români. Liderii opoziției, în special ai PNL, sunt mai preocupați de imaginea publică, să iasă în evidență, în loc să vină cu proiecte pentru sprijinirea românilor. Nu poți să guvernezi țara, să conduci țara doar cu personaje care se califică la locul de muncă sau cu personaje pentru care e mai important câștigul politic”.

Ion Popa, senator ALDE

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK