Menu

Doi concubini răpiți și bătuți de 5 persoane. Motivul – unul dintre cei 5 voia femeia pentru el!

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie--.jpg

 

 

 

 UPDATE:

În cazul a 4 dintre agresori - adulții - instanța a decis să rămână în arest pentru 30 de zile.

În cazul minorului de 17 ani s-a dispus controlul judiciar (60 de zile).

______________ 

În noaptea de 24 spre 25 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au reținut cinci persoane, dintre care patru bărbați și o femeie, toți din comuna argeșeană Recea, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate.

Iată ce s-a întâmplat:

Un bărbat de 41 de ani, proprietar de oi, stând la băutură cu o femeie de 55 ani și un adolescent de 17 ani, ambii angajați ai săi, a ajuns la concluzia că trebuie să răpească o femeie de 32 de ani (fata celei de 55) pentru a o determina să fie cu el. Trebuie spus că a fost convins să facă acest lucru chiar de mama fetei, angajata sa, care era nemulțumită de bărbatul cu care stătea odrasla ei (un tânăr de 23 ani), pe care nu-l considera demn să-i fie ginere.

Pentru că în 3 nu aau avut curaj, au mai chemat doi ciobani (de 20 și respectiv 23 de ani) și s-au dus la femeia dorită acasă (tot în Recea, doar că-n alt sat), acolo unde stătea cu concubinul, dar și cu un copil al ei din altă relație, în vârstă de un an jumătate.

Agresorii au pătruns fără drept în locuința celor doi, i-au luat pe sus, cu copil cu tot, și i-au dus acasă la bărbatul de 41 de ani. Acolo, timp de câteva ceasuri, au încercat să-i convingă pe cei doi iubiți, pe ea să zică da, pe el să o lase în pace. I-au lovit pe amândoi, iar pe tânăr l-au și tuns.

În cele din urmă, spre 5 dimineața, concubinul a reușit să fugă și a anunțat imediat Poliția. Așa a putut fi eliberată și femeia sechestrată, împreună cu copilul său. Copilul, din fericire, nu a pățit nimic.

Pentru administrarea probatoriului, ieri, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința bărbatului de 41 de ani, unde au descoperit și o armă cu aer comprimat, supusă autorizării.

După administrarea probatoriului, agresorii au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În aceste momente se așteaptă pronunțarea instanței.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK