Menu

Polițistă bătută de romi, în Argeș. Încerca să protejeze o altă femeie căreia i se făcuse rău

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie--.jpg

 

 

 

 

În seara zilei de 21 mai, la Vulturești, a fost sesizat faptul că, în contextul în care două familii de romi se luaseră la scandal, o femeie ar fi leșinat și a fost solicitată intervenția unui echipaj medical. La eveniment a intervenit o patrulă din cadrul Secției de Poliție rurală Hârtiești, formată din polițist și polițistă.

În timp ce i se acordau îngrijiri femeii pentru care se solicitase echipaj medical - avea un atac de panică- o persoană din tabăra opusă a  încercat să o agreseze. În acel moment, polițista, care are 33 de ani și este agent șef adjunct, a utilizat spray-ul lacrimogen din dotare. Atât i-a trebuit! În secunda doi au sărit romii pe ea: au îmbrâncit-o,  i-au rupt uniforma, asta nemaipunând la socoteală vorbele pe care și le-a auzit.

Poliţista este, din fericire, în afara oricărui pericol, și a acţionat, fără doar și poate, conform reglementărilor legale.

Nici scandalul romilor nu a înregistrat pagube sau persoane rănite, în afara atacului de panică al celei pentru care a fost solicitată ambulanța și care a fi fost dusă, de altfel, la spital. 

Romul care a bruscat-o cel mai abitir pe polițistă, un bărbat de 29 de ani din Vulturești, în învălmășala de acolo a reușit să dispară de la fața locului și, până azi, a fost căutat de oamenii legii.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung a luat măsura reţinerii sale pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat instanţei cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK