Menu

Cristian Gentea, președinte executiv PSD Argeș: ”Unii uită umilințele din perioadele în care portocaliii vopsiți azi în albastrul penelist erau la guvernare”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gentea.jpg

 

 

 

 

 

Diferențele între ceea ce a făcut și face PSD pentru România și ceea ce a făcut și face PNL-ul care înseamnă, de fapt, un PDL revopsit, sunt uriașe. Nu strică, așadar, să trecem în revistă, în oglindă, modul de acțiune și de a guverna țara.

“Pentru că unii uită umilințele, politicile de austeritate și dezastrul economic din perioadele în care portocaliii vopsiți azi în albastrul penelist erau la guvernare, merită să vedem că:
PDL care azi este PNL a tăiat salariile cu 25%, PSD a mărit salariile la un nivel record; PNL a impozitat pensiile si a vrut să le reducă, PSD le-a majorat consistent; PNL a mărit TVA la 24%, PSD a redus TVA la 19% și în unele sectoare de activitate chiar mai jos; PNL i-a lăsat pe români fără slujbe, PSD a creat sute de mii de noi locuri de muncă; PNL a închis spitale și a trimis medicii peste hotare, PSD a redeschis spitalele, le-a dotat și a crescut salariile personalului medical pentru a diminua fenomenul migrației; nu în ultimul rând, PNL a votat împotriva României în Parlamentul European, în timp ce PSD a apărat mereu interesele țării și a luptat pentru eliminarea standardelor duble.
Opțiunile pentru 26 mai sunt, așadar, clare: prosperitate și respect în Europa pentru România sau austeritate și politică în genunchi! Alegerea vă aparține!”, a declarat Cristian Gentea, președinte executiv PSD Argeș.

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD; executat de SC SMEOREANU PRESS SRL; CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK