Menu

La Pitești, în Noaptea Muzeelor, BCR oferă copiilor educație financiară gratuită. Vizitatorilor li s-au pregătit și premii surpriză!

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_BCR-Noaptea-Muzeelor.jpg

 

 

 

 

 

În seara de 18 mai, sediul central BCR din Pitești își deschide porțile și se alătură evenimentului Noaptea Muzeelor. Anul acesta, copiii vor afla lucruri inedite despre apariția banilor, trocul, comerțul sau economisirea, toate transpuse în activități captivante, special concepute pentru cei mici.

Participanții se vor putea bucura de activități interesante și educative, de la concursuri până la ateliere creative de educație financiară și vor putea chiar să-și creeze amintiri într-un spațiu foto special amenajat. Pe lângă programele pregătite, BCR le-a pregătit vizitatorilor săi prezenți la Noaptea Muzeelor și o serie de premii surpriză.

Acțiunile din Pitești se vor desfășura în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 19.00-1:00, la sediul BCR din str.Republicii, nr. 83.

În total, nouă sedii BCR din 9 orașe vor lua parte la Noaptea Muzeelor: București, Iași, Cluj, Timișoara, Oradea, Craiova, Brașov, Constanța și Pitești.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK