Menu

Președintele CJ Argeș Dan Manu: Suntem mândri și ne bucurăm foarte mult că Argeșul va fi gazda “Campionatului European de Karate Tradițional”

f_350_200_16777215_00_images_banner4_manu-si-valeca.jpg

 

 

 

 

Astăzi, 15 mai a.c., președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a participat la conferința de presă de lansare a “Campionatului European de Karate Traditional” - ediția a 34 - a, ce va avea loc la Pitești, în perioada 13 - 16 iunie 2019, sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

La conferința de presă, organizată la sediul Universității Pitești, au fost prezenți Vladimir Iorga - președintele Federației Europene de Karate Tradițional, senatorul Șerban Valeca - vicepreședintele Federației Europene de Karate Tradițional, Cosmin Butuza - Secretar de Stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Nicolae Mărăndici -președintele Federației Române de Karate Traditional, rectorul Universității Pitești - Dumitru Chirleșan.

f_350_200_16777215_00_images_banner4_manu-si-valeca-2.jpg

Consiliul Județean Argeș este partenerul acestui eveniment de talie internațională. În vederea organizării și desfășurării Campionatului European de Karate Tradițional, ediția a 34 - a, a fost încheiat un protocol de colaborare între Consiliul Județean Argeș și Federația Română de Karate Tradițional.

“Județul Argeș, fiind capitală europeană în perioada 13-16 iunie, prin organizarea acestui eveniment european, înseamnă o onoare pentru județ și, implicit, pentru Consiliul Județean Argeș. Acest lucru se datorează atât bordului național, cât și bordului european de specialitate, care au acceptat să desfășoare această competiție în România, la Pitești.

Consiliului Județean Argeș este partener în această competiție, alocând fonduri în cadrul parteneriatului. Suntem mândri și ne bucurăm foarte mult că Argeșul va fi gazda acestui eveniment european.” – a declarat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu

În cadrul conferinței de presă, Cosmin Butuza, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, a scos în evidență buna colaborare și sprijinul pe care Consiliul Județean Argeș l-a acordat sportului în vederea desfășurării unor competiții importante în Argeș.

“Începând de acum doi ani, am organizat, tot aici, în Argeș, la Bascov, Campionatul Mondial de Kaiac, continuând anul acesta cu Campionatul European de Karate Tradițional, iar în august va avea loc Campionatul de Kaiac Juniori, la Bascov. Argeșul a ajuns deja pe harta marilor evenimente europene internaționale. Vă mulțumesc, domnule președinte, pentru tot sprijinul pe care îl acordați sportului și pentru toată deschiderea pe care o găsim de câte ori venim în Argeș.” – a declarat Cosmin Butuza - Secretar de Stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.

Campionatul de Karate Tradițional este organizat de Federația Română de Karate Traditional (FRKT) și European Traditional Karate Federation (ETKF), fiind susținut de Ministerul Tineretului si Sportului (MTS).

În cadrul evenimentului sunt așteptați aproximativ 400 de sportivi din 20 de țări din Europa și aproximativ 50 de arbitri internaționali.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD; executat de SC SMEOREANU PRESS SRL; CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK