Menu

Mămicile vor putea cumula indemnizația de creștere copil cu alte venituri

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Mama-lucreaza.jpeg

 

 

 

 

 

Liviu Dragnea, președintele PSD, a inițiat un proiect de lege, care va permite mămicilor aflate în concediu de creștere copil să obțină și alte venituri, pe lângă indemnizația primită de la stat. Legea actuală nu permite acest lucru, în prezent.
Totodată, președintele Dragnea a dat asigurări că proiectul va fi dezbătut în procedură de urgență.

”Săptămâna trecută am primit un mesaj care îmi semnala faptul că actualele reglementări legislative nu permit mămicilor să aibă alte venituri decât cele din indemnizația de creștere a copilului. După ce am verificat și am constatat că există această piedică, am rugat-o pe Olguța Vasilescu să semneze alături de mine rapid inițiativa de modificare a acestei legi.
Astăzi (n.r.: marți,14 mai) am depus la Parlament și acest proiect care permite mămicilor aflate în concediu de maternitate să aibă și venituri din activități independente sau drepturi de autor. Mulțumesc celor care ne-au atras atenția ca să putem interveni rapid și să îndreptăm situația. Nimeni nu este perfect, noi așa am gândit legea, am dublat alocațiile pentru copii, dar asta ne-a scăpat.
Proiectul de lege va fi dezbătut în procedură de urgență în această sesiune. Sper ca de data aceasta PNL și Iohannis să nu aplice blocajul cu care ne-au obișnuit în ultimii doi ani, atacând orice proiect al nostru la CCR”, a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD; executat de SC SMEOREANU PRESS SRL; CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK