Menu

Cine sunt românii care vor primi un ajutor de 5.000 de euro

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Euro.jpg

 

 

 

 

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut un anunț important pentru 5.000 de persoane cu dizabilităţi, care beneficiază de servicii consiliere pentru încurajarea ocupării. Vor putea beneficia de sprijin financiar, sub forma unui voucher de 5.000 de euro, pentru achiziţionarea de dispozitive şi tehnologii asistive şi tehnologii de acces în vederea angajării.

Am anunţat intenţia noastră de a depune un proiect pentru acea tehnologie asistivă pentru persoanele cu dizabilităţi. Am depăşit perioada de elaborare a proiectului, iar acum suntem în etapa de dezvoltare a proiectului. Sunt deja semnate contractele, iar cadrul normativ este asigurat. Prin acest program, cinci mii de persoane cu dizabilităţi care beneficiază de servicii de informare şi consiliere din partea agenţiilor judeţene de ocupare a forţei de muncă pentru încurajarea ocupării vor putea beneficia de sprijin financiar sub forma unui voucher în cuantum de 5.000 de euro pentru achiziţionarea de dispozitive şi tehnologii asistive şi tehnologii de acces în vederea angajării. De asemenea, circa 200 de angajatori vor primi subvenţie pentru angajarea persoanelor cu dizabilităţi”, a declarat Marius Budăi.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD; executat de SC SMEOREANU PRESS SRL; CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

 

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK