Menu

Gabriela Zoană: “Dacă în Parlamentul European ar ajunge numai oameni precum liberalul Florin Cîțu, s-ar declanșa o criză alimentară fără precedent!”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Zoana-G.png

 

 

 

 

 

Florin Cîţu, atotștiutorul celor de la PNL, cel care își dă cu părerea la orice, a venit astăzi cu o opinie la fel de ”interesantă” în ceea ce privește redirecționarea banilor Uniunii Europene:

”Ar fi oportună o reducere a banilor alocați agriculturii și creșterea banilor în buget alocați apărării și cercetării în domeniul apărării? Ce cred eu: DA. Astăzi SUA cheltuie 3,3% din PIB pentru armată, în timp ce țările UE în medie 1,3% din PIB. UE trebuie să fie gata să se apere și fără ajutorul SUA”, a scris acesta într-o postare pe Facebook.

”Dacă în Parlamentul European ar fi trimiși doar oameni care gândesc asemenea lui Cîțu, ar începe o criză alimentară în Uniunea Europeană și o cursă a înarmărilor fără precedent. Din fericire, românii vor vota patrioți în Europa, un concept pe care nici Cîțu și nici toți liberalii din țara aceasta nu l-ar putea înțelege”, a comentat Gabriela Zoană, eurodeputat argeșean al PSD.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD; executat de SC SMEOREANU PRESS SRL; CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK