Menu

Copilă de 13 ani dispărută de acasă, din Mehedinți, găsită în gară la Pitești

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Disparuta-mehedinti.jpeg

 

 

 

 

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeş - Biroul Urmăriți, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, au identificat-o pe Denisa Maria Şerlău, în vârstă de 13 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți, urmărită la nivel național, ca urmare a plecării voluntare din data de 12 mai a.c..

Fata era, în jurul orei 9, în ziua dispariției, în municipiul Drobeta Turnu Severin, cu mama sa. I-a spus acesteia, la un moment dat, că se duce în centru, dar a plecat și nu s-a mai întors acasă. Seara, pe la ora 23, a fost anunțată dispărută de către tatăl ei.

Minora a fost identificată în Gara Pitești Sud, de către polițiștii S.J.P.T. Argeș, fiind preluată de către polițiștii de investigații criminale, care au stabilit în urma activităților că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind în afara oricărui pericol.

Se pare că fata a plecat la Pitești să se întâlnească cu un băiat din Pitești, minor și el, dar cu vreo 2-3 ani mai mare decât ea. De altfel, când a fost găsită de polițiști, ei erau împreună. 

Minora a fost predată reprezentanților D.G.A.S.P.C. Argeş, până la momentul predării către membrii de familie.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK