Menu

VIDEO. Ansamblul Folcloric ”Dorul” a cucerit publicul, la Mallorca World Folk Festival

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Ansamblul-Dorul-in-Spania-2019.jpg

 

 

 

 

 

Recent, Ansamblul Folcloric ”Dorul” din Argeș, s-a întors din Spania, unde a fost invitat să participe la Mallorca World Folk Festival, care s-a desfășurat în Palma de Mallorca. La festival au participat ansambluri din 15 țări: Brazilia, Bulgaria, Columbia, Egipt, Grecia, India, Italia, Kosovo, Lituania, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Rusia și Turcia.

Spectacolele au avut loc în locații din Palma - Piața Mare, Piața Spania, Teatrul Municipal Xesc Forteza, Passeig del Born și Palma Auditorium – dar și în localitățile Inca, Llucmajor, Felanitx, Muro, Santanyí și Valldemossa.

Deși ansamblul argeșean a participat în afara concursului, deoarece, făcând deplasarea cu resurse proprii, nu și-au permis și angajarea unei orchestre, a reprezentat cu cinste Argeșul și România, fiind singurul ansamblu care a obținut punctajul maxim la toate celelalte aspecte apreciate de juriu.

Dansurile romanești, costumele și, nu în ultimul rând, execuția de excepție a celor 14 perechi de dansatori care alcătuiesc, împreună cu coregraful Cătălin Oancea, Ansamblul ”Dorul”, au fost aplaudate îndelung, la fiecare apariție, de către public.
Anul acesta, Ansamblul Folcloric ”Dorul” împlinește 62 de ani de activitate.

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK