Menu

S-a lansat aplicația ARGEȘ GHID! Fii SMART și descarcă ACUM

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_App-Arges-Ghid.png

 

 

 

 

 

Vineri, 19 aprilie, la Galeriile «Ilfoveanu», a fost lansată oficial aplicația ARGEȘ GHID.

Omul din spatele ideii, Denisa Vlaicu, jurnalist cu ștate vechi și editorul revistei ,,7Zile7Nopți", a explicat celor prezenți la eveniment –jurnaliști, prieteni, parteneri- de ce a creat ARGEȘ GHID:

”Orașele din Argeș, în frunte cu Piteștiul, așteptau de mult timp un ghid urban digital. O aplicație mobilă simplă și prietenoasă în care cei interesați să găsească diverse sugestii de timp liber, laolaltă cu evenimentele majore care să le stârnească interesul de a petrece un timp plăcut cu prietenii sau familia.

Cu toții am auzit, cel puțin o dată, despre conceptul de Smart City! Smart și Tehnologizat înseamnă mai informat, mai educat, chiar mai puțin costisitor și mai implicat în ceea ce înseamnă serviciile publice.

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Denisa-si-Emil-Vlaicu-lansare-app.jpg

 

 

 

Conceptul merge dincolo de relaționarea dintre cetățeni și furnizorii de servicii publice și oferă instrumentele ce încurajează cetățenii să fie mai activi și mai participativi în viața comunității. De exemplu, să ofere un feedback despre starea șoselelor, să adopte un stil de viață mai sănătos sau să participe, ca voluntari, la diverse activități sociale. În felul acesta, un Smart City („un Oraș Deștept”) va fi un loc mai atractiv pentru a locui, a munci și a ne recrea.

Prin intermediul aplicației ARGEȘ GHID ne redescoperim pe noi și locurile deosebite pe care le are județul nostru”.

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_App-Arge-1.jpg

 

 

 

 

Aplicația mobilă ARGEȘ GHID pentru iOS și Android, împreună cu website-ul www.argesghid.ro sunt concepute să trimită către argeșeni informații proaspete și de interes pentru aceștia din diverse domenii și de la diverse surse, începând cu adminstrațiile locale și până la ofertele business-urilor care își vor promova serviciile și produsele prin intermediul acestei platforme unice.

Orice organizație, business sau instituție publică ce dorește să comunice cu argeșenii își poate crea propria pagină în platformă și trimite noutăți către cei interesați.

ARGEȘ GHID adună, într-un singur loc, cele mai importante informații cu caracter local:

- cele furnizate de către adminstrațiile publice

- ofertele și promoțiile business-urilor locale

- sugestii de timp liber

- agenda lunară a evenimentelor

- obiective, rute și atracții turistice

- informații utile: camere web, parcări

De acum, Argeșul are, prin ARGEȘ GHID, prima platformă comunitară dedicată, pe de o parte, locuitorilor acestui județ, iar pe de altă parte și la fel de important, turiștilor sau acelora care ajung, dintr-un motiv sau altul, în Argeș.

Aplicația ARGEȘ GHID poate fi descărcată de aici:

Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.eventya.android.arges_guide
App Store:
https://itunes.apple.com/ro/app/arge%C8%99-ghid/id1459346109

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_App-Arge-2.jpg

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK