Menu

42 de percheziții la persoane bănuite de proxenetism și spălare de bani

f_350_200_16777215_00_images_Mascati_-_s.jpg

 

 

 UPDATE 19 aprilie:

12 bărbați bănuiți de proxenetism și spălare de bani au fost reținuți de polițiști.

7 autoturisme de lux, în valoare de peste 300.000 de euro, sume de bani în valoare de aproximativ 100.000 de lei, bijuterii și documente au fost ridicate, în urma celor 42 de percheziții desfășurate de polițiștii argeșeni.

 ___________________

La această oră, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști din cadrul D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov și Vâlcea, cu sprijinul luptătorilor din Serviciilor pentru Arțiuni Speciale Argeș, Vâlcea, Dâmbovița și S.I.A.S. București, efectuează 42 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Argeș, Vâlcea, Ilfov și a municipiului București, la locuințele a 18 persoane bănuite de săvârșirea de proxenetism și spălare de bani.

37 de percheziții se desfășoară în Argeș, dintre care 20 în Pitești.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2014 până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 21 de femei, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, să practice prostituția, cu scopul de a dobândi foloase patrimoniale. Ulterior, din veniturile obținute ilicit, aceștia ar fi achiziționat bunuri imobile și autoturisme de lux.

31 persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din cadrul I.G.P.R.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK