Menu

UPDATE. Percheziții la persoane bănuite de furt din locuințe

f_350_200_16777215_00_images_Furturi-2.jpeg

 

 

 UPDATE:

 

În urma perchezițiilor desfășurate ieri, polițiștii au descoperit bijuterii, ceasuri de mână, telefoane mobile, laptopuri și alte produse, susceptibile a proveni din infracțiuni de furt, dar și două pistoale cu aer comprimat și circa 7 grame de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. Deasemenea, trei autoturisme au fost indisponibilizate.

11 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

După administrarea probatoriului, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, toți din comuna Dragoslavele, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Unul dintre cei 4, Daniel N., în vârstă de 29 de ani, este recidivist. El a ieșit din închisoare în 2017, cu recursul compensatoriu și fusese condamnat pentru furt. 

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

f_350_200_16777215_00_images_Furturi-3.jpeg

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Furturi-1.jpeg

 

_____________

 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează treisprezece percheziții domiciliare, în municipiul Câmpulung și comunele Dragoslavele, Valea Mare Pravăț, Stâlpeni, Țițești și Coșești, la locuințele a 11 persoane bănuite de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada martie 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe de pe raza comunelor Dragoslavele, Rucăr, Valea Mare Pravăț, Bălilești și Țițești, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, produse electronice și electrocasnice, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

11 persoane vor fi conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din cadrul I.G.P.R.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK