Menu

Atenție, șoferi! Timp de o săptămână polițiștii vă verifică dacă purtați centura de siguranță!

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Politist-rutie.jpg

 

 

 

 

 

Poliția Română a demarat astăzi acțiunea SEATBELT, în cadrul căreia polițiștii rutieri desfășoară activități pentru verificarea și impunerea folosirii centurii de siguranță și a dispozitivelor de fixare omologate.

Săptămâna 11-17 martie 2019 este dedicată controalelor T.I.S.P.O.L. Seatbelt (acțiunile Poliţiilor Rutiere din Europa care vizează purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii maşinii).

La acțiune va participa și Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, prin structurile de poliție rutieră, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu.

Controalele se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Poliţiştii rutieri din Argeș au mai desfășurat o acţiune, timp de o săptămână, în luna februarie, al cărei scop a fost acela de a face participanţii la trafic să nu piardă din vedere importanţa obiceiului de a purta centura de siguranţă şi a dispozitivelor speciale de retenţie pentru copii. În acea perioadă, poliţiştii au aplicat 295 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 70.000 de lei.

O amendă pentru această faptă este cuprinsă între 290 şi 335 de lei, conducătorii auto primind și 2 puncte de penalizare.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK