Menu

Bărbat căutat de poliție toată noaptea, găsit mort sub malul surpat al râului

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-politie.jpg

 

 

 

 

 UPDATE:

Din nefericire, bănuielile polițiștilor care l-au căutat pe bărbatul din Leordeni, s-au adeverit.

Pompierii care au reînceput căutările, în această dimineață, în zona malului prăbușit, după câțiva metri de pământ săpat, au dat peste trupul bărbatului. Acesta era decedat.

Un echipaj de criminaliști va face cercetări, iar necropsia va spune, cu exactitate, cauza morții.

________________

 

 

Ieri, în jurul orei 13, un argeșean de 43 de ani, din comuna Leordeni, a plecat de acasă, cum o făcea deseori, să caute fier vechi.

Seara, văzând că nu se mai întoarce, concubina sa a alertat poliția. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni au început să-l caute, iar după câteva ore, în cursul nopții, pe malul Argeșului, care se surpase recent, au găsit mai multe lucruri de-ale bărbatului (bicicleta, telefonul mobil, geaca și niște sfori).

Se pare că metoda de lucru a bărbatului era foarte periculoasă: el obișnuia să se agațe cu sfori, ca un alpinist, de mal, cobora, și săpa după fier vechi în perete. Odată ce-au aflat acest lucru, polițiștii au luat în calcul că exista posibilitatea ca acesta să fie acoperit de pământul surpat recent.

Imediat a fost solicitat ajutorul pompierilor, care au încercat să-l găsească, însă, din cauza instabilității malului, au fost nevoiți să se oprească din căutari, până astăzi, când le vor relua.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK