Menu

VIDEO. Hoți prinși în flagrant de jandarmi în timp ce jefuiau un bărbat

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Jandarmi-flagrant-la-targ.jpg

 

 

 UPDATE ora 18.30:

Polițiștii din Curtea de Argeș au reținut-o pentru 24 de ore pe femeia surprinsă,astăzi, de jandarmi când îi fura banii unui bărbat, în târgul din oraș. Aceasta este din Băiculești și are 39 de ani.

Vineri, 22 februarie, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

______________

 

Cu puțin timp în urmă, în târgul orășenesc organizat în municipiul Curtea de Argeș, o patrulă de jandarmerie a surprins în flagrant 4 rromi, care înconjuraseră un bărbat și îi sustrăgeau acestuia bunurile pe care le poseda.

Datorită intervenției prompte a jandarmilor argeșeni de a stopa acțiunea, banii pe care apucaseră să-i fure de la bietul om, 460 de lei, au fost recuperați.

Cele 4 persoane implicate au fost conduse la Poliția municipiului Curtea de Argeș, unde s-au luat măsurile legale. Unei femei i s-au întocmit acte de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar doi dintre cei trei bărbați au fost sancționați cu câte 3000 de lei fiecare pentru împiedicarea organelor însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliției.

 

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK