Menu

VIDEO. Scene uluitoare,pe o stradă din Pitești: un bărbat lovește cu mașina, intenționat, soacra!

f_350_200_16777215_00_images_Acc-ginere-soacra.jpg

 

 

 

 

 

Ieri, 20 ianuarie, în jurul prânzului, pe o stradă din cartierul Prundu, din Pitești, o femeie de 50 de ani a fost lovită intenționat cu mașina de către ginerele său, în vârstă de 30 de ani.

Momentul a fost surprins de o cameră de luat vederi și din imagini se poate vedea clar toată scena: femeia, împreună cu soțul ei (53 de ani) se deplasa pe trotuar, iar la un moment dat au fost nevoiți să ocolească o mașină parcată pe zona pietonală. În acel moment, din sensul opus de mers, apare autoturismul condus de ginere. Brusc, mașina își schimbă direcția, îndreptându-se spre cuplu. Soacra a fost singura izbită de mașină, ea aflându-se și pe partea carosabilului.

În imagini se mai vede cum ginerele oprește, totuși, mașina, coboară, se apropie de soacră, după care pleacă liniștit. Soțul femeii s-a îndepărtat de locul accidentului, speriat, probabil. El a fost cel care a sunat la 112.

Femeia lovită a fost dusă la spital, cu mai multe lovituri, dar, din fericire, viața nu-i este în pericol.

Se pare că între soacră și ginerele său exista o stare conflictuală de mai multe zile. Ginerele ar mai fi spus că soacra sa era ... geloasă. Era foarte atentă la ce femei se uita el, și, dacă i se părea ceva suspect, isca scandal, chiar și cu femeia respectivă. Iar această atitudine posesivă a soacrei avea efect și asupra relației sale cu soția.

În cauză a fost deschis dosar de tentativă de omor, iar bărbatul care se afla la volanul mașinii a fost reținut de către polițiști. El le-ar fi spus oamenilor legii că, de fapt, a vrut să ocolească o gură de canal, dar imaginile surprinse de camera video îl contrazic.

 

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK