Menu

Bătăușii satului, tată și doi fii, reținuți de polițiști

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-arest.jpg

 

 

 

 

 

În data de 10 decembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au continuat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în cursul lunii septembrie a.c., C.I. de 47 de ani, C.A.,de 24 de ani şi C.I., de 22 de ani, toţi din comuna Hârseşti, ar fi agresat 4 persoane din aceeași localitate.

Bătăușii (tatăl și cei doi fii ai săi), sunt potcovari în comună. Ei i-au bătut pe cei 4 în două momente diferite, petrecute la câteva zile distanță. Iar motivele pentru care s-au inflamat spiritele au fost, în ambele situații, puerile: odată pentru că li s-a reproșat că au parcat mașina anapoda, iar altă dată și-au adus aminte că unul dintre cei bătuți i-ar fi reclamat, cândva, c-au lăsat un câine agresiv să iasă din curte.

Cei trei au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Pentru depistarea celor în cauză, polițiștii au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK