Menu

L-a văzut cineva? A dispărut de vineri dimineața

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Disparut-16-sept-2018.jpg

 

 

 

 

Ieri, duminică, 16 septembrie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu a lui ION ADRIAN JOIȚA, de 51 de ani, din comuna Moșoaia. Dispariția bărbatului a fost anunțată de către mama acestuia, cu care locuia.

Joi, 13 septembrie, Ion Joița a tamponat mașina de serviciu, acolo, în comună, și se bănuiește că acesta s-ar fi speriat de consecințe și de aceea ar fi plecat de acasă. Însă, mașina de serviciu nu a suferit mari avarii și, oricum, are asigurare CASCO, nu i s-ar imputa costul reparațiilor.

După ce a lovit mașina, bărbatul a lăsat-o la locul incidentului și s-a dus acasă, unde și-a petrecut noaptea. Vineri de dimineață, mama sa nu l-a mai găsit în camera sa: își făcuse patul și plecase. Nici la telefonul mobil nu a putut fi accesat, pentru că-l pierduse în mașină, în momentul accidentului.

Până duminică, femeia l-a tot așteptat, dar, văzând că nu mai apare, speriată, a anunțat Poliția despre dispariție.

S-a luat legătura și cu fosta soție (bărbatul este divorțat și are doi copii majori), dar nici aceasta nu știe nimic despre locul unde ar putea fi găsit.

Semnalmentele lui Ion Joița: înălțime – circa 1,70 m, constituție atletică, ochi căprui, păr şaten tuns scurt. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantalon de blug de culoare albastră, tricou de culoare închisă și purta încălţăminte sport de culoare albă.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să sune la Poliția Municipiului Piteşti, la numărul de telefon 0248/607 009.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK