Menu

Organizația PSD Argeș îl trădează pe Dragnea? Șerban Valeca: ”Nu mă pozez în nicio tabără, n-am semnat nicio scrisoare”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Valeca.jpg

 

 

 

 

 

Hotnews.ro publică, astăzi, un articol care spune că surse din PSD au declarat pentru publicație că peste 20 de lideri de organizații intenționează să-i ceară președintelui PSD Liviu Dragnea, printr-o scrisoare, să convoace ședința Comitetului Executiv Național”, ședință în care să fie dezbătut ”modul în care este condus partidul și viitorul acestuia”.
Demersul ar fi inițiat de către Paul Stănescu, Niculae Bădălău și Mihai Tudose, tabăra celor trei fiind susținută de mai multe organizații județene, care ”vor să-i ceară lui Dragnea să facă un pas în spate din funcțiile pe care le deține, în special cea de lider PSD dar și cea de președinte al Camerei Deputaților (...) să-i retragă sprijinul politic lui Liviu Dragnea iar deciziile în partid să fie luate printr-o decizie colectivă”.

Printre organizațiile județene care vor retragerea lui Dragnea a fost menționată și cea din Argeș, motiv pentru care i-am solicitat președintelui PSD Argeș, senatorul Șeban Valeca, o declarație referitoare la toate acestea.

Iată ce ne-a răspuns: ”Eu nu mă pozez în nicio tabără. Eu sunt în tabăra mare a PSD-ului. N-am semnat nicio scrisoare, n-am afirmat niciodată nimic de genul acesta, nu m-a întrebat nimeni, nu știu de unde au apărut toate astea. Nici nu aș semna, pentru că nu-mi plac chestiile ăstea cu scrisori. Dacă vreau să-i spun ceva lui Liviu Dragnea, îi dau un telefon!
În ceea ce privește poziția organizației PSD Argeș, mă voi consulta,mai întâi, cu colegii de la Argeș. Consultările le vom termina săptămâna viitoare, probabil marți. Apoi voi spune ce am de spus în cadrul organizat, în cadrul CEx-ului, după care mă voi exprima și public”.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK