Menu

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea: Ludovic Orban și țuțerii lui încearcă să ajungă la putere pe ușa din dos

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gerea.jpg

 

 

 

 

 

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea răspunde ferm unui comunicat de presă venit din partea PNL Argeș în care se afirmă că i-ar fi teamă de o eventuală rupere a coaliției cu PSD, majoritate parlamentară care susține guvernarea.

”Am fost informat că niște domni din PNL Argeș sunt preocupați că aș fi speriat de o rupere a coaliției cu PSD. Le transmit succint că nu sunt speriat de această alternativă și constat încă o dată nivelul redus de înțelegere al celor din PNL Argeș, care una citesc și alta pricep.
Constat că au nevoie de clarificări. Eu am răspuns unor întrebări ale mediei centrale, unde am evidențiat că nu se pune problema unei ruperi a coaliției cu PSD.
Am impresia că lui Ludovic Orban și țuțerilor lui le este teamă că nu vor ajunge prea curând la guvernare și de aceea își doresc ruperea coaliției dintre ALDE și PSD, încercând să ajungă la putere pe ușa din dos.
Acesta ar fi adevăratul dezastru pentru România, ca niște țuțeri speriați de propria incompetență să ajungă să conducă țara aceasta.
Eu îi sfătuiesc pe cei din PNL Argeș să nu mai inveteze temeri, ci să își trateze propriile spaime precum norii radioactivi și apele contaminate de la Mioveni. Și apoi, au dovedit cât sunt de capabili când l-au susținut pe Dacian Cioloș cu prolifica sa guvernare tehnocrato – PDL-istă... ”.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK