Menu

Echipă managerială completă la ISU Argeș

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Berevoescu-Alin-ISU-Ag.jpg

 

 

 

 

În urma promovării concursului organizat, la începutul săptămânii, de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, maiorul Berevoescu Alin va îndeplini funcția de prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș.

Născut în anul 1982, ofițerul este absolvent al Academiei de Poliție, Facultatea de Pompieri în anul 2005, dar și al programului de masterat în domeniul ingineriei mecanice și mecatronice în 2007. Iar în septembrie 2016 a urmat cursurile de perfecționare în domeniul Managementului Situațiilor de Urgență.
Cu o carieră militară de peste 12 ani în arma „Pompieri”, maiorul Berevoescu Alin a ocupat diverse funcții de conducere la nivelul subunităților operative din județele Brașov și Argeș, precum și în echipa managerială a ISU Argeș (împuternicit șef Centru Operațional și împuternicit Prim adjunct al inspectorului șef).
Ofițerul deține o vastă experiență profesională, remarcându-se atât pe timpul conducerii intervențiilor de mare amploare, cât și în acțiunile de planificare a operațiunilor și misiunilor din competența unității.

De acum, echipa managerială a ISU Argeș este completă, toți ofițerii fiind titulari pe funcții, după cum urmează:
- inspector șef – locotenent colonel Olar Bogdan;
- prim adjunct al inspectorului șef – maior Berevoescu Alin;
- adjunct al inspectorului șef – locotenent colonel Soare Daniel.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK