Menu

Azi-noapte, urmărire cu focuri de armă, în Argeș.O femeie a fost rănită

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Pistol-noaptea.jpg

 

 

 

 

Azi-noapte, în jurul orei 1, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, care se aflau în misiune pe raza comunei Bârla, din județul Argeș, au încercat să oprească un autoturism care circula pe DJ 679, din direcția Bârla către Hârsești. Însă șoferul, un bărbat de 44 de ani din Hârsești, nu a oprit la semnal și polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului. Pentru că nicio modalitate de somare legală nu au putut să-l oprească pe urmărit, în cele din urmă, unul dintre polițiști a tras două focuri de avertisment și încă patru asupra mașinii.

În cele din urmă, după ce l-a alergat poliția7-8 km, bărbatul a oprit în fața casei sale, și a fost imobilizat.

Abia atunci polițiștii au constatat că în autoturism era și o femeie de 31 de ani, concubina șoferului. Aceasta a coborât și a intrat în curte. Unul dintre polițiști a observat că mergea ciudat și, când s-a apropiat de ea, și-a dat seama că fusese împușcată. Glonțul a rănit-o în zona șoldului și s-a oprit în mână.

Imediat a fost solicitată ambulanța și, până la sosirea acesteia, oamenii legii i-au acordat primul ajutor. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Argeș.

Bărbatul urmărit este cunoscut de polițiștii din zonă, el fiind cercetat în trecut pentru furt și pentru conducere sub influența alcoolului.

Pentru că nu a vrut să sufle în etilotest, acestuia i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru a i se stabili alcoolemia, iar în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 30 de zile.

Documentele de verificare a modului de intervenție întocmite cu ocazia cercetărilor vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK