Menu

Echipa TLDE Argeș apreciată la ”Forumul de Administrație și Dezbateri politice"

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_ALDE-tineret-1.png

 

 

 

 

 

Sâmbătă, la Palatul Parlamentului, s-a desfășurat prima sesiune a ,,Forumului de Administrație și Dezbateri politice", un eveniment care este parte importantă a proiectului asumat de tineretul Alianței Liberalilor și Democraților, ”România Construită de Tineri". Forumul a fost dedicat regiunii Sud-Muntenia (județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ialomița și Călărași).

După prezentarea generală a instituțiilor, a instrumentelor și a mecanismelor din administrația publică centrală, tinerii s-au împărțit în mai multe grupuri și au simulat una dintre activitățile în care este angrenat Parlamentul României: formarea Guvernului. A urmat, apoi, și o dezbatere pe teme politice de actualitate.

La acest atelier de lucru, echipa TLDE Argeș a obținut aprecierile celorlalți participanți, reușind să obțină cel mai mare număr de voturi.

Din Organizația de Tineret ALDE Argeș au participat: Ungureanu Elena- președintele Organizației de Tineret Mioveni și Secretar Regional; Ștefan Alexandru - președintele Organizației de Tineret Ștefănești; Andreea Popescu - vicepreședintele Organizației de Tineret Câmpulung; Veronica Chirănescu - președintele Organizației de Tineret Călinești.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK