Menu

Patru piteșteni depistați de jandarmi cu droguri asupra lor. Unul e elev la o școală gimnazială

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Droguri-copii.jpg

 

 

 

 

 

Ieri noapte, la ora 00.50, jandarmii argeșeni, în timp ce se aflau într-o acţiune pe Aleea Teilor din Pitești, au observat doi bărbați care aveau un comportament suspect.
Jandarmii au decis să le facă un control corporal și, în urma acestuia, asupra unuia dintre ei au găsit o bucată de ziar în care se aflau mai multe fragmente vegetale, suscceptibile a avea efecte psihoactive.

În aceeaşi zi, la ora 20.45, pe timpul misiunii de asigurare a ordinii publice la manifestările cultural-artistice desfăşurate cu ocazia Zilelor municipiului Piteşti, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au observat alte două persoane cu același gen de comportament. La control, asupra unuia dintre ei, un minor care învaţă la o şcoală gimnazială din municipiul Piteşti, s-au găsit substanţe cu efecte psihoactive.

În ambele cazuri au fost sesizaţi lucrătorii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, cărora le-au fost predate substanţele in cauză.
Persoanelor depistate li s-au întocmit documentele de constatare privind săvârşirea faptei de „efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive” prevazută de art. 16 alin. 1 din lege 194/2011.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK