Menu

Pumnul lui Dumnezeu, în Argeș: Un bărbat se zbate între viață și moarte

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Ambuanta-SMURD.jpg

 UPDATE 27 aprilie, ora 8.40:

Cei doi bărbați audiați aseară au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, de către Poliția din Mioveni.

Victima a fost operată, dar este, în continuare, în comă.

_____________________

 UPDATE 22.40:

Bărbatul rănit a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Pitești, este, în continuare, inconștient și va fi operat.

Pe lângă agresor, a mai fost adus la audieri încă un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Mioveni, care ar fi fost în incinta localului și ar fi participat la conflict, tot împotriva victimei.

 _____________________

În urmă cu puțin timp, în Mioveni, a avut loc o altercație între doi bărbați din localitate, care nici măcar nu se cunoșteau. Unul dintre aceștia a ajuns la spital, lovit la cap, în stare gravă.

Episodul a avut loc la o terasă. Bărbatului care a provocat scandalul, în vârstă de 40 de ani, i se interzisese accesul în localul respectiv, cu o zi-două în urmă, pentru că făcea urât la băutură. Astă-seară, frustrat din cauza interdicției, se învârtea pe lângă mesele de la terasă și i-a stropit, cu lichidul dintr-o sticlă, pe cei aflați la mese. 

Victima, în vârstă de 61 de ani, fiind unul dintre cei stropiți de agresor, a încercat să protesteze. N-a apucat să spună prea multe, că a fost lovit cu putere în față de bărbatul agitat de pe trotuar. A căzut și s-a lovit cu capul de asfalt.

Rănitul a fost transportat la spitalul de la Racovița, dar, pentru că acolo s-a constatat că este inconștient, s-a decis transferarea lui la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Revenim.

 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK