Menu

VIDEO. 5 braconieri prinși de jandarmii argeșeni

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Jandarmi.jpg

 

 

 

Azi-noapte, în jurul orei 00:30, jandarmii argeșeni au executat o acțiune punctuală în zona localității Căldăraru din județul Argeș, pentru prevenirea și combaterea braconajului cinegetic. În timpul acțiunii, jandarmii au observat un autoturism, precum și un fascicul de lumină provenit din interiorul mașinii, specifice luminii unui proiector.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, în interiorul autoturismului, au fost observate cinci bărbați, iar in portbagajul autoturismului au fost găsiți doi câini rasa “ogar”, animale folosite pentru vânătoare.

Cei 5 bărbați au fost legitimați și controlați, s-a controlat și autoturismui. Au fost găsiți doi câini cu trăsături specifice rasei canine “ogar”, o lampă tip proiector, un acumulator și doi conductori electrici.
Conform legii vânătorii şi a fondului cinegetic, vânătoarea fără autorizaţie legală, prin folosirea ogarilor sau a metişilor de ogari, constituie infracţiune de braconaj. S-au întocmit documentele de constatare conform prevederilor legale în vigoare (potrivit legii vânătorii și a fondului cinegetic 407/2006) , iar dosarul rezultat a fost înaintat Inspectoratului de Poliție Județean Argeș -Serviciul Arme, explozivi și substanțe periculoase în vederea continuării cercetărilor.

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK