Menu

Eurodeputatul argeșean Gabriela Zoană, vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul European

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Zoana-1.jpg

 

 

 

Miercuri, 21 februarie, în plenul Parlamentului European de la Bruxelles, eurodeputații au ales vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură.

Eurodeputatul Gabriela Zoană, candidat din partea grupului politic S&D și reprezentant al Partidului Social Democrat, a fost aleasă vicepreședinte a Comisiei de Agricultură din Parlamentul European cu 23 de voturi pentru și 10 împotrivă, în fața contracandidatului său, eurodeputatul Marco Zullo, candidat din partea grupului EFDD și reprezentant al Partidului 5 Stele din Italia.

După preluarea funcției, Gabriela Zoană a declarat: ”Mă onorează încrederea cu care am fost învestită și mă voi implica activ în susținerea politicilor și elaborarea soluțiilor care să îmbunătățească funcționarea sectorului agricol la nivelul Uniunii Europene. În prezent suntem martorii unor schimbări în sectorul agricol cauzate de factori macroeconomici și tensiuni geopolitice, care nu doar că elimină predictibilitatea sectorului, dar crește gradul de incertitudine a pieței. Fluctuația prețurilor la produsele agricole, necesitatea dezvoltării unor instrumente de sprijin a producătorilor mici și mijlocii și, sigur, menținerea competitivității Uniunii Europene printr-un sector agricol performant sunt câteva dintre prioritățile mele pentru următoarea perioadă”.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK