Menu

Trei bărbați reținuți, în urma perchezițiilor din această dimineață

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Gratii-arest.jpg

 

 

În această dimineață, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Inspectoratul de Poliție Județean Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliției Române au efectuat 6 percheziţii la locuințele unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale din judeţele Argeş (în comuna Bogați și municipiul Pitești), Olt și Dolj, în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală. A fost vizată Fabrica de Mezeluri Iulius Spak din județul Olt.

În urma acestor percheziții, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, unități PC, imprimante, telefoane mobile și tablete, susceptibile că ar fi fost folosite la săvârșirea de infracțiuni. Au mai fost ridicate și mai multe documente fiscale.

Totodată, 5 persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș pentru audieri. Într-un final au fost reținuți 3 bărbați, toți administratori: Iulius Spak, 38 de ani, din Slatina, unul 46 de ani,din Craiova și un piteștean, în vârstă de 40 de ani.

Cei vizați sunt bănuiți că, în perioada august – noiembrie 2017, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale, cu profil de activitate comerț cu produse din carne, ar fi omis, în tot sau în parte, să evidențieze operațiunile comerciale efectuate în registrele contabile. În acest fel a fost creat un prejudiciu de peste 450.000 de lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK