Menu

Desfășurări de forțe ale pompierilor, Poliției și Jandarmeriei, la funeraliile Regelui Mihai de la Curtea de Argeș. Vezi și restricțiile de circulație

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Funeralii-Rege-Mihai.jpg

Funeraliile Majestății Sale, Regele Mihai I al României reprezintă un moment de o solemnitate deosebită la care se preconizează participarea unui public numeros.
Având în vedere faptul că, în municipiul Curtea de Argeş, se estimează prezenţa unui număr foarte mare de persoane, forțe ale Ministerului Afacerilor Interne (jandarmi, poliţişti şi pompieri) vor asigura buna desfășurare a funeraliilor Majestății Sale, Regele Mihai I al României.

Astfel, pompierii argeșeni vor asigura măsuri specifice de acordare a asistenței medicale de urgență , evacuare și acțiune în cazul producerii unor situații de urgență cu un număr de aproximativ 70 de cadre, cu 16 mijloace tehnice (punct de comandă mobil, autospeciale pentru stingere, puncte medicale avansate, autospeciale de descarcerare, ambulanțe SMURD și autospeciale de primă intervenție și comandă).

De asemenea, peste 160 de polițiști vor fi prezenți pe întregul traseu al procesiunii, pentru a preveni evenimentele negative.
Mai mult de 60 de polițiști din structurile de ordine publică și poliție rutieră ale IPJ Argeș și din cadrul Secţiei Regionale de Poliție Transporturi Craiova vor lua toate măsurile necesare, la trecerile la nivel cu calea ferată de pe raza județului Argeș, pentru a preveni evenimentele negative pe timpul deplasării Trenului Regal.

Alți 65 de polițiști din structurile de ordine publică și poliție rutieră vor fi prezenți în municipiul Curtea de Argeș pentru fluidizarea și aplicarea restricțiilor de trafic stabilite.
Pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, 25 de poliţişti din structurile de Investigaţii Criminale împreună şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş vor fi prezenţi în zonele aglomerate.

Totodată, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Argeș și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Frații Buzeși” Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, în Curtea de Argeș, cu ocazia funeraliilor MS Regele Mihai.

În Curtea de Argeș, în data de 16 decembrie, traficul rutier va fi restricţionat după cum urmează:

- între orele 06.00 – 22.00 pe Bd. Basarabilor, pe tronsonul cuprins între Biserica Domnească şi Mănăstirea Curtea de Argeş circulatia rutieră şi staţionarea vor fi interzise
- între orele 16.00 – 22.00 pe str. Meșterul Manole, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Eroilor şi intersecţia cu str. Progresului – circulaţia rutieră va fi interză tuturor vehiculelor, cu excepţia riveranilor;
- între orele 14.00 – 22.00, pe străzile Traian şi 1 Mai oprirea și staţionarea vor fi interzise. Totodată, în dinamică, pe parcursul deplasării cortegiului funerar, circulaţia pe străzile 1 Mai, Traian şi Negru Vodă va fi oprită.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK