Menu

Se deschide Târgul de Crăciun de la Mioveni. Ce surprize vi s-au pregătit

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Targ-de-Craciun-Mioveni-2017.jpg

În perioada 15-25 decembrie, Primăria Mioveni va organiza cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.
Cu această ocazie, pe 17, 18 și 19 decembrie, începând cu ora 18.00, pe scena special amenajată din centrul orașului, vor avea loc spectacole cu artişti de marcă, programe artistice, momente de animaţie pentru copii şi multe alte surprize pentru toate vârstele.
Astfel, Elena Ionescu – Mandinga, Edward Sanda, Irina Rimes și Liviu Teodorescu vor încânta publicul de la Mioveni în zilele de 17 şi 18 decembrie, iar prezentatorul spectacolelor din cele două seri va fi nimeni altul decât Cătălin Măruță.

Târgul de Crăciun de la Mioveni dedică seara de 19 decembrie iubitorilor de muzică populară. Pe scenă vor urca îndrăgiții soliștii Maria Constantin, Claudia Ghițulescu, Nicolae Datcu, alături de alți artiști locali.

La Târg, vizitatorii vor găsi cadouri pentru cei dragi şi se vor putea bucura de atmosfera de sărbătoare savurând preparate culinare de sezon. De la eveniment nu va lipsi Moș Crăciun, care îi va aştepta pe copii zilnic în căsuţa sa de lângă brad, special amenajată şi decorată.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK