Menu

A fost REȚINUT argeșeanul care băgat o mașină de poliție în șanț, în urmă cu două săptămâni

f_350_200_16777215_00_images_Arestat.jpg

Astăzi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Argeș, l-au depistat pe B.A.F., de 28 de ani, din comuna Uda, județul Argeș, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Tânărul este bănuit că, în ziua de 19 noiembrie, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Vedea, fără a deține permis de conducere, ar fi fost implicat într-un un accident de circulație, în urma căruia un echipaj al Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului a fost avariat și doi polițiști au fost răniți ușor.

Acesta a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea poliției și s-ar fi sustras cercetărilor.

În aceeași cauză, trei persoane din comuna Uda sunt bănuite că l-ar fi ajutat pe cel în cauză să se sustragă cercetărilor. Cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea făptuitorului.

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK