Menu

Astă seară, concert de muzică franţuzească, la Filarmonica Pitești

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Filarmonica-recital-13-nov.jpg

Filarmonica Piteşti organizează luni, 13 noiembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, un concert cameral de muzică franţuzească, „Bienvenue á Paris!”, concert în care „bucuria dulce” (Douce joie) de „Sub cerul Parisului” (Sous le Ciel Paris) face viaţa roz (La vie en rose) pentru că la Paris este „Jeannette”, care se îndrăgosteşte de „Milord”. Extrem de fericită pentru că şi-a găsit jumătatea, cântă „Padam” şi totul pare că se întâmplă ca într-un „Domino boem” închinat dragostei, indiferent la lumea nebună în care trăim („La Foule”).
Atmosfera pariziană va fi creată de solista Ecaterina Luculescu, acordeonistul şi bandoneonistul Fernando Mihalache, chitaristul Ciprian Pop şi percuţionistul Paul Luculescu.

Ecaterina Luculescu s-a remarcat ca solistă a trupei „24 Music Band”, alături de care a întreprins numeroase turnee în ţară şi în Europa. Abordează cu uşurinţă diferite stiluri muzicale ca: pop, jazz, funk, salsa. Voce rafinată, acompaniată live, a mai colaborat în diferite proiecte la Filarmonica Piteşti.
Doctor în muzică, Fernando Mihalache este unul dintre puţinii interpreţi ai acordeonului care au pătruns pe scenele de concert în producţii de spectacole muzicale, jazz şi camerale. Este un artist polivalent, interpretând şi la nai, keyboard, pian și a participat la festivaluri de marcă pe scenele ţării.
Ciprian Pop, unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti de jazz din peisajul românesc, este primul câştigător al concursului ”Festivalul Chitarelor”. La Festivalul Instrumental Studenţesc de Jazz, pe lângă Premiul pentru cel mai bun istrumentist, a câştigat şi Trofeul cu Grupul Jazz Challenge.
Şef partidă la Filarmonica Piteşti, Paul Luculescu se numără printre cei mai buni percuţionişti ai generaţiei sale. A colaborat cu Filarmonica „George Enescu”, Orchestra de Cameră Radio şi alte orchestre simfonice. Este printre puţinii percuţionişti care abordează o varietate de genuri muzicale, cântând la toate instrumentele de percuţie: marimba, vibrafon, timpani, tobe, congas, darbuka, djembe.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN