Menu

Directorul DACIA: ”Industria auto din România este dată ca exemplu pozitiv la nivel european”

f_350_200_16777215_00_images_Yves-Caracatzanis.jpg

Astăzi, la București, se desfășoară prima ediție a „Romanian Automotive Summit“, eveniment care reunește peste 250 de participanți din industria auto, autorități centrale și locale, mediul academic, organizații de business și asociații profesionale .

Prezent la întâlnire, Yves Caracatzanis, directorul general al Dacia și Groupe Renault România și președinte al Parteneriatului Auto Român (unul dintre organizatori), a declarat, conform Agerpres:

”Industria auto din România este dată ca exemplu pozitiv la nivel european pentru că, în ultimii 20 de ani, s-au creat 206.000 de locuri de muncă. Acest lucru a contribuit la integrarea României în economia europeană. România are o competitivitate cunoscută la nivel mondial. Parcul auto din România este de 6 milioane de vehicule, dar cu o medie de vârstă de 13,5 ani față de 9,7 ani, la nivel european. În 2016, suntem la o rată a vânzărilor de mașini noi destul de mare. În schimb, la nivel second hand, raportul este de cinci mașini vechi cumpărate la una nouă. Toate măsurile pentru a sprijini înnoirea parcului auto sunt bune și binevenite atât pentru România, cât și pentru industria auto".

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK