Menu

Social-democrații argeșeni punctează, referitor la legea privind cumpărarea Vilei Florica: ”Inițiativa legislativa apartine parlamentarilor PSD Argeș”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_PSD-Ag.jpg

COMUNICAT DE PRESĂ:

Urmarind comentariile aparute in media referitoare la sustinerea legii privind achizitionarea de catre Ministerul Culturii a “Ansamblului conacul Bratianu- Florica”, dorim sa facem urmatoarele precizari:
1. Proiectul de lege a fost initiat tinand cont de importanta obiectivului amintit din punct de vedere cultural si istoric, de necesitatea ca acesta sa ramana in patrimoniul public, cat si de lipsa fondurilor aferente la nivelul Consiliului Judetean Arges.
2. Initiativa legislativa apartine parlamentarilor PSD Arges, textul fiind intocmit cu sprijinul consilierilor judeteni PSD.
3. Pe parcursul traseului de avizare in comisiile de specialitate, atât din Senat cat si din Camera Deputatilor, TOTI parlamentarii PSD de Arges din ambele legislaturi au sustinut proiectul, in conditiile in care au fost destui “adversari” ai inițiativei pe parcursul dezbaterilor, mai ales in comisiile de specialitate.
4. Faptul ca la votul final s-au alaturat si parlamentari din celelalte formatiuni politice nu face dacat sa ne bucure si sa dovedească inca o data ca initiativa legislativa a avut sens.
5. Pe baza celor prezentate si datorita faptului ca initiativa a fost adoptata de Parlamentul Romaniei consideram ca orice discuție privind “paternitatea adoptarii legii” devine lipsita de continut, mai ales ca pe acest subiect, se pot interpreta toate declarațiile publice. Ceea ce ramane este decizia ca Judetul Arges sa pastreze in patrimoniul public acest ansamblu.
6. Dorim sa multumim tuturor celor care au sustinut initiativa legislativă si sa speram ca pana la finele anului in curs, dupa promulgarea legii, monumentul istoric argesean sa intre definitiv in patrimoniul public.
Biroul de presa PSD Arges

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK