Menu

Sunt fan al Centrului Cultural Piteşti, iar dl Cristian Gentea m-a călcat pe coadă

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gentea_cristian.jpgAm citit pe institutiilestatului.ro că dl Cristian Gentea de la PSD Argeș a spus că nu e de acord cu salariile mari de la Centrul Cultural Pitești.

„Eu nu am să votez, am să mă abţin. Mă distrează titlul acestui proiect de hotărâre, Program de activităţi, program al unei activităţi inexistente. Două lansări de carte şi nişte activităţi doar când avem noi evenimente, cum este, acum, Toamna Piteşteană, nu justifică salariile de acolo, iar eu voi fi primul care, la discuţia pe care o vom avea la discutarea bugetului pe 2018, am să cer să ne aplecăm mai cu atenţie asupra salariilor din această entitate.

Recunosc că dl Gentea m-a lovit unde mă doare, în sensul că de multă, multă vreme sunt un fan înrăit al Centrului Cultural Piteşti.

Aş vrea eu ca în toate capitalele de judeţ să existe un Centru Cultural ca la Piteşti şi pe unde mă duc le spun oficialităţilor, dacă le întâlnesc, să vină la Piteşti să vadă ce este acela un Centru Cultural.

Desigur, dl Gentea nu citeşte niciuna dintre cele 4-5 reviste excelente editate de instituţia despre care vorbim. Cel puţin două reviste, Argeş şi Cafeneaua, sunt de nivel naţional şi fac parte din brandul judeţului.

Nu mai vorbesc despre alte lucruri minunate care se întâmplă pe acolo.

Dl Cristian Gentea m-a călcat pe coadă ca să zic aşa, ba chiar consider că a vorbit meschin şi în necunoştinţă de cauză.

 

Gheorghe Smeoreanu

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK