Menu

Liberalul Narcis Sofianu despre Spitalul Județean de Urgență Pitești: ”Este un spital sufocat de interese materiale”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Sofianu-august-2017.jpg

În contextul uriașei delapidări de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, de aproape 4 milioane de lei, consilierul local liberal Narcis Sofianu a făcut un comentariu extrem de dur, pe pagina sa de Facebook, în care se referă la situația acestei instituții și la jocurile de interese care se fac în interiorul ei:

”HAI SĂ FURĂM TOT din Spitalul Județean Argeș ! Mai in glumă, mai in serios, nu văd altă soluție până la alegerile locale din 2020. Sunt convins că în Spitalul Județean Argeș lucrează și oameni competenți și cinstiți. Dar să recunoaștem: avem in Argeș spitalul județean care a provocat in ultimii ani cele mai multe scandaluri în domeniul sănătății la nivel național. Este un spital sufocat de interese materiale, un " laborator " unde lideri din P.S.D. experimentează toate formele de trafic de influență și toate metodele de a suge banii destinați sănătății argeșenilor. Contabila care a delapidat aproape un milion de euro a fost angajată " prin concurs " de împrejurări cu acord de la stăpânirea județului. Avea deja un istoric ... iar cei care au angajat-o și aveau obligația să o verifice erau managerii numiți cu delegație și membrii consiliului de administrație al spitalului desemnați de conducerea pesedista a județului. În Spitalul Județean Argeș și in alte instituții din județ nu poți " să câștigi concursul " dacă nu ai OK-ul de la P.S.D. Poate dacă am fura toți argeșenii tot ce este de furat din Spitalul Județean Argeș ar pleca și lipitorile angajate de pesediști " prin concurs ". Numai așa pleacă hoții, dacă nu mai e nimic de furat. În final vă propun o tema de gândire: cei care fură banii destinați sănătății noastre sunt mai mult hoți sau mai mult criminali ?!”.

Narcis Sofianu, avocat de profesie, a fost ales, sâmbătă, președintele Ligii Aleșilor Locali liberali, structură în care activează cei 23 de primari şi cei 360 de consilieri locali şi judeţeni ai PNL Argeş.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN