Menu

Comunicat de presă: ”Guvernul a luat la țintă poporul român”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Sigla-Forta-Nationala.jpg

După ce a lansat ideea unui TVA splituit, Guvernul ne oferă o nouă mostră de subminare a intereselor națiunii române. În condițiile în care numărul de kilometri de autostrăzi construiți nu va depăși nici anul acesta nulitatea, guvernanții au aflat că românii mai au câțiva bănuți prin buzunare. Și au decis că noi, poporul, nu avem dreptul de a ne cheltui micile salarii dupa necesitățile noastre, ci trebuie să mai acoperim câteva găuri din bugetul pe care ei îl cheltuie în alte interese decât cel național.
În foarte scurt timp, acciza la benzina fără plumb va crește cu încă 23%, iar cea la motorină cu încă 25%. Lideri ai puterii au încercat să ne convingă că o creștere de 11 eurocenti/litru nu reprezintă o problemă importantă.
Partidul Forța Națională își exprimă îngrijorarea că măsurile pe care le ia Guvernul vor lovi puternic în antreprenorul român și în cetățeanul de rand - cel care nu este abonat la contractele cu statul și pentru care acciza calculată la un curs de aproape 4,6 lei/1 euro reprezintă pâinea pe două sau trei zile. Această majorare se va reflecta direct asupra românilor.
Creșterea de preț va atrage creșteri de tarife la transportul rutier, zonă a economiei pe care actuala putere o lasa la mila străinilor - dovezi există în acest sens și transportatorii le-au adus la cunoștința celor care cu drept și obligație de decizie, însă fără efect.
Sectorul transporturilor va fi lovit din nou puternic, firmele străine preferând opțiunile oferite de țările vecine unde combustibilul va fi mai ieftin.

Radu-Răzvan Bratu-Iorga
Prim-vicepreședinte Partidul Forța Națională

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK