Menu

Pitești: Copilul de 2 ani căzut de la etajul 3 a fost trimis la București

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Viorel-Enache.jpg

Așa cum v-am relatat mai devreme, în această dimineață, un copilaș de numai 2 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc din cartierul piteștean Trivale. El fusese lăsat de mamă, pentru doar câteva momente, cu fratele său geamăn, în sufrageria apartamentului. Atât a fost suficient pentru ca micuțul să se cațere pe pervazul ferestrei deschise, de unde s-a dezechilibrat și a căzut în gol.
Paramedicii de pe SMURD l-au găsit conștient și stabil, dar la Spitalul de Pediatrie i s-au identificat mai multe traumatisme – cranian, de coloană, la torace.

De la medicul Viorel Enache am aflat că, totuși, pentru o mai mare siguranță, s-a luat decizia ca cel mic să fie transportat la Spitalul Bagdasar- Arseni, pentru mai multe investigații:

”A fost trimis la București pentru investigații suplimentare. Dar conștient și echilibrat hemodinamic și respirator. Însă are leziuni care pot evolua în doi timpi – traumatism cranian, de coloană... Este, totuși, un copil care a căzut de la etajul 3. Aici nu avem posibilitatea de a face CT craniu, CT coloană. Are nevoie și de un examen neuro-chirurgical și, eventual, supraveghere într-o clinică specializată. De aceea s-a luat această decizie, de a-l transporta în Capitală. Cred că, inițial, va merge la Spitalul Bagdasar Arseni, iar de acolo, la Budimex”.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK