Menu

Cei mai buni matematicieni din clasele II-VIII din Argeș vor concura în Mioveni

f_350_200_16777215_00_images_Matematica.jpg

Concursul judeţean de matematică „Ion Cojocaru” a ajuns la cea de-a X-a ediție şi, la fel ca în anii anteriori, competiția se va desfășura la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu" Mioveni.
Astfel, sâmbătă, 20 mai, de la ora 9.30, aproximativ 400 de elevi din judeţul Argeș pasionați de cifre și algoritmi vor participa la această competiție.
Vor exista patru secţiuni: matematică pentru clasele II-IV, matematică pentru clasele V-VIII, informatică şi o sesiune de comunicări stiinţifice.
Premierea celor mai buni elevi din judeţ va avea loc de la ora 16.30, în incinta liceului.
Evenimentul este organizat de Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, în parteneriat cu Primăria oraşului Mioveni şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.
Profesorul din Mioveni în memoria căruia este organizat acest concurs, Ion Cojocaru, a fost membru al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România şi autor de probleme în „Gazeta Matematică”. În cei 35 de ani dedicaţi înţelegerii tainelor matematicii regretatul dascăl a fost permanent preocupat să obțină performanțe cu elevii în cadrul olimpiadelor şi concursurilor de profil.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK